سلام.در طی 2 ماه اخیر ، با سایت ها و کانال های خوبی آشنا شدم که ازشون کتاب های صوتی خوبی دانلود کردم و چون قبلا قول داده بودم که لیستشون کنم ، در این پست به شما معرفی میکنم و  همینطور شما رو با بهترین نمایش های صوتی که خودم گوش دادم و جالب بوده رو هم به شما معرفی میکنم.

البته نمایش های صوتی چون زمانشون بین نیم ساعت تا ماکزیمم 5 ساعته ، توی مسافرت خیلی میچسبه مخصوصا اگه جذاب باشه و از اون ور آدم توی ترافیک گیر کنه و به جای فک کردن به ترافیک ، همراه با نمایش صوتی بشه و ازش لذت ببره! مثلا ما هفته قبل مسافرت بودیم و اخرین نمایش صوتی که تو ترافیک گوش کردیم " پرواز بر فراز اشیان فاخته " بود ، اولش فک میکردم خیلی جالب نباشه اما کم کم که داستان برامون تو غلتک افتاد ، با صداپیشه ها همراه شدیم و کلی هم خندیدیم

فقط این رو باید خدمت شما دوستان بگم که بعضی آثار ، توسط چند مجموعه به چند سبک تولید شده ، یا یک راوی حرفه ای داره یا بصورت نمایش صوتی با بازیگران مختلف هست و سایت هایی که معرفی میکنم و بهشون شماره میدم براساس اولویت دانلود نیست ، بلکه فقط برای اینه که بهترین سایت ها رو بشناسیم و شاید مثلا مورد 6 لیست ، جزئ بهترین ها باشه بر عکس شماره 1 ، پس به شماره ها بعنوان ملاک بهترین و اولین نگاه نکنید.

ادامه مطلب

دیگران گفته بودند اما ....

داستان درخت باغ سبز ( پارت 1 )

چطوری عقدشون باطل شد یا میشه ؟

، ,صوتی ,نمایش ,ها ,رو ,  ,نمایش صوتی ,های صوتی ,معرفی میکنم ,نمایش های ,صوتی که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چگونه درگاه پرداخت الکترونیکی در سایت خود ایجاد کنیم روف گاردن NIMA VATANPARAST Free of all وبلاگ سجاد صمیمی طراحی سایت پاسخ سوالات درسهایی از قران وبلاگ اختصاصی گروه بازرگانی تقی خانی پارچه فلامنت